spacer
Carboxytherapy
spacer
spacer
banner
spacer

girl

Η εφαρμογή της Carboxytherapy δεν είναι νέα. Ήδη από το 1932 στα ιαματικά λουτρά Royat (Clemont-Ferrand) της Γαλλίας χρησιμοποιήθηκε το διοξείδιο του άνθρακα από τις ιαματικές πηγές για θεραπευτικούς σκοπούς. Το διοξείδιο του άνθρακα CO2 είναι ένα άχρωμο και άοσμο αέριο που ανακαλύφτηκε το 1648 από τον Van Helmont. Η πρώτη μελέτη για την θεραπευτική χρήση του δημοσιεύτηκε το 1934 σε περιοδικό της ιατρικής ένωσης Αργεντινής. Στην Ιταλία την δεκαετία του ενενήντα έγινε για πρώτη φορά έρευνα για την χρήση του διοξειδίου του άνθρακα CO2 στη αισθητική ιατρική, όπου διαπιστώθηκε ότι οι αγγειοδιασταλτικές και λιποδιαλυτικές αντιδράσεις του ανθρώπινου οργανισμού στο αέριο αυτό, βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, στην λιπόλυση και στην ανανέωση της επιδερμίδας. Εντυπωσιακή είναι η αυξανόμενη χρήση της θεραπείας αυτής σε χώρες όπως Αμερική, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία και Βραζιλία.

Επειδή μπορείς πάντα να αλλάξεις γνώμη…

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ - ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΩΔΥΝΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ - ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!

magicpen

Το να έχει κανείς τατουάζ είναι κάτι μόνιμο, και αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του, παρόλα αυτά όμως πολλές φορές οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη και θέλουν να απαλλαχτούν από αυτά. Έτσι προκύπτει το ζήτημα της αποτελεσματικής αφαίρεσής τους. Οι έως σήμερα τεχνικές αφαίρεσης τατουάζ παρουσιάζουν όμως σημαντικά μειονεκτήματα, με τις κυριότερες εξ αυτών να είναι το laser, η χειρουργική και η δερμοαπόξεση κ.α. Το κενό αυτό καλείται να καλύψει η πρωτοπόρος μέθοδος ΤΕRP (Trans Epidermal Pigment Release).

Η τεχνική με laser είναι αποτελεσματική μόνο σε ένα φάσμα χρωμάτων ενώ απαιτούνται πολλές συνεδρίες έως και δυο χρόνια. Επίσης θεωρείται μία τεχνική που εμπεριέχει ρίσκο καθώς οι χρωστικές ουσίες μετά την καταστροφή τους, μεταφέρονται στο αίμα με άγνωστες για την υγεία συνέπειες, καθώς και μετά την θεραπεία μπορεί να εμφανιστούν σημάδια και ουλές.

Τα βασικά και ουσιώδη αυτά προβλήματα του Laser, οδήγησαν στην δημιουργία μιας νέας μεθόδου αφαίρεσης ικανής να τα προσπεράσει. Έτσι λοιπόν, η TERP είναι μία μέθοδος που βασίζεται στην αναστροφή της διαδικασίας του τατουάζ: χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα, αφαιρει τις χρωστικές ουσίες όλων των χρωμάτων σε μόνο 3-4 συνεδρίες και κατά συνέπεια είναι πολύ φθηνότερη ενώ σαν θεραπεία είναι τελείως ακίνδυνη και δεν αφήνει ουλές ή σημάδια.

Η ΤΕRP είναι ένα επίτευγμα της πρωτοπόρας γαλλικής εταιρίας έρευνας και παραγωγής ιατρικών συστημάτων BFP ELECTRONIQUE, ενώ η μέθοδος ΤERP καθώς και το ειδικό υγρό που χρησιμοποιείται στο Magic Pen κατέχουν τίτλο ευρεσιτεχνίας.

fillers

Περισσότερες λεπτομέρειες:

Η τεχνική TERP είναι μια μοντέρνα τεχνική που εμπνέεται από μια αρχαία μέθοδο για αφαίρεση των τατουάζ, βασιζόμενη στη θεωρία της επιμέρους τοπικής επούλωσης. Συνίσταται στην εφαρμογή σε μικρές γειτονικές επιφάνειες, κάποιες από τις οποίες υφίστανται την επεξεργασία και άλλες όχι, δημιουργώντας έτσι ανέπαφες γέφυρες επάνω στο δέρμα που ευνοούν την επαναφορά της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιούμε ιατρικές μικρό-βελόνες υψηλής ακρίβειας (στριμωγμένες) μια δίπλα στην άλλη, προσαρμοσμένες στον ασθενή οι οποίες εισχωρούν πολύ εύκολα στο δέρμα, όπου εκχύνεται στην συνέχεια το ειδικό υγρό του Magic Pen.

Κατόπιν το δέρμα απωθεί τη μελάνη, αρχίζει η επούλωση και δημιουργείται τοπικά μια κρούστα. Μετά την παρέλευση 2 εβδομάδων αφαιρούμε την κρούστα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία σε ένα άλλο μέρος του τατουάζ. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, το σύνολο ενός τατουάζ μπορεί να αφαιρεθεί σε 3 επισκέψεις.

Στην πράξη: Η τεχνική TERP οφείλει να εφαρμοσθεί σε μια περιοχή καθαρή και ξυρισμένη. Στο 80% των περιπτώσεων καμία αναισθησία δεν είναι απαραίτητη. Η χρησιμοποιούμενη βελόνα είναι προσαρμόσιμη, περιορίζει την δημιουργία σημαδιού και μπορεί να εισχωρήσει αρκετά βαθιά στο δέρμα. Ο ασθενής πρέπει να έχει κάποια φροντίδα μετά την θεραπεία.

Συμπέρασμα: Το να εξαφανίσεις ένα τατουάζ δεν μπορεί να μην έχει συνέπειες, αλλά σήμερα η τεχνική TERP είναι η πιο αποτελεσματική, φθηνότερη, λιγότερο επώδυνη και πιο σίγουρη τεχνική από όλες τις άλλες γνωστές θεραπείες .

Χρησιμοποιώντας, το κατά δύναμη, τις πιο φυσικές τεχνικές, το Magic Pen δίνει την πληροφορία στον οργανισμό να διαλύσει και να απωθήσει τη μελάνη του τατουάζ.

Εύκολο στην χρήση, χρησιμοποιείται όπως μια συσκευή για τατουάζ, αλλά αντί να εκχέει χρώμα, εκχύνει το σκεύασμα μας, διαλύει τη μελάνη η οποία θα απορριφτεί φυσιολογικά από το σώμα.

line
Medex Hellas © 2012 | Θεσσαλονίκη | Λαγκαδάς | Τηλέφωνο 23940 25821 - 6945 257835 | medexhellas@gmail.com